KONYA / BOZKIR - MEMİŞ EFENDİ İMAM HATİP ORTAOKULU

MEMİŞ EFENDİ İMAM HATİP ORTAOKULU

HİSARLIK MAH. 55040 SK. NO8 BOZKIR/KONYA
Vizyon
Her alanda model okul olup adından söz ettirebilen, öğrencilerimizi bilgi ve beceri bakımından donanımlı, sosyal paydaşları gelişmiş, gelişen teknolojiye ayak uydurabilen, aynı zamanda örf ve adetlerine bağlı bireyler olarak yetiştirebilmek.
Misyon
Yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin hayata bakış açılarını değiştirebilmek.Yaygın ve yanlış olan eski fikirleri yıkıp,çağdaş,geçmişi ile geleceğini sentezleyip yeni fikirler üretebilen ve ürettiği fikirleri hayata geçirebilen bireyler yetiştirebilmek.Kendini yenileyebilen, yeniliklerin peşinde koşan öğretmen kadrosuyla; yetiştirdiğimiz öğrencilerle ülkemizin iyi yatişmiş insan gücüne katkı sağlayabilmek için varız.
08:30 - 14:55 Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma
Kaloriferli
Ulaşım
Dolmuş ve Belediye Otobüsü ile gün içerisinde ulaşım vardır. Öğretmenler İçin İlçe Merkezinden Özel Öğretmen Servisi Vardır.
Kasabanın Nüfusu 1461 dir.
Kasabanın Yolu Asfalt ve İlçe Merkezine 15 Km Uzaklıktadır.